23 December 2010

Empat

Haha, okay then :L

Hello and salam :)

Aku tak ada benda nak post ouh. Lagi seminggu nak balik asrama dah. Aduh ! Barangbarang sume tak habis cari lagi. Ishishish ! So, just wanna say CONGRATULATIONS for all Form 3 for their PMR results :) Especially for Form 3 MRSM Kuala Klawang. Bangga I taw, HAHA. Ramai gila yang dapat straight A's. Congratz lagi sekali.

MRSM Kuala Klawang dapat nombor tiga daripada semua MRSM satu Malaysia. Hebat tak ? HAHA, bukan aku PMR pun. Tak apalah, tumpang bangga sekali tak salah kankankan ? Huhu, siapa ah yang dapat 8A yang aku tahu. Malasla nak list. Kang tersilap tak pasalpasal :D

Yeaaaaaaaaaaay ! Tahun depan nak oversea. Okay aku tahu korang dah banyak kali pergi luar negara kan ? HAHA, then aku baru sekali doh. Okay pergi Istanbul, Turki je pun. Ok dah. Kat sana ada apa pun aku tak tahu -.- Banyak sejarah la kot. And mungkin nak pergi USS, Singapore jugak. Weeehooo ! HAHA, first time la. Mesti excited. Ayah nak bawak kitorang pun sebab 2011 semua periksa ada. UPSR adik aku, PMR abang aku, SPM kakak aku :O

Aku sorang je la yang free tahun depan. Hehe, abang sulung aku tak kira lah. Dia dah universiti. Kay tu pun nak cerita. Haha, apa salah nye. Okay aku nak balik maktab pun sebab rindu kawan. Nur Aimuni, Aiman Zahirah, kelas AB, and sape2 jelah yang anggap aku ni kawan dia :D Okay, bye. Saranghaeyo <3. Salam :D

FatinNadhirahFarisTamthil