23 December 2010

Empat

Haha, okay then :L

Hello and salam :)

Aku tak ada benda nak post ouh. Lagi seminggu nak balik asrama dah. Aduh ! Barangbarang sume tak habis cari lagi. Ishishish ! So, just wanna say CONGRATULATIONS for all Form 3 for their PMR results :) Especially for Form 3 MRSM Kuala Klawang. Bangga I taw, HAHA. Ramai gila yang dapat straight A's. Congratz lagi sekali.

MRSM Kuala Klawang dapat nombor tiga daripada semua MRSM satu Malaysia. Hebat tak ? HAHA, bukan aku PMR pun. Tak apalah, tumpang bangga sekali tak salah kankankan ? Huhu, siapa ah yang dapat 8A yang aku tahu. Malasla nak list. Kang tersilap tak pasalpasal :D

Yeaaaaaaaaaaay ! Tahun depan nak oversea. Okay aku tahu korang dah banyak kali pergi luar negara kan ? HAHA, then aku baru sekali doh. Okay pergi Istanbul, Turki je pun. Ok dah. Kat sana ada apa pun aku tak tahu -.- Banyak sejarah la kot. And mungkin nak pergi USS, Singapore jugak. Weeehooo ! HAHA, first time la. Mesti excited. Ayah nak bawak kitorang pun sebab 2011 semua periksa ada. UPSR adik aku, PMR abang aku, SPM kakak aku :O

Aku sorang je la yang free tahun depan. Hehe, abang sulung aku tak kira lah. Dia dah universiti. Kay tu pun nak cerita. Haha, apa salah nye. Okay aku nak balik maktab pun sebab rindu kawan. Nur Aimuni, Aiman Zahirah, kelas AB, and sape2 jelah yang anggap aku ni kawan dia :D Okay, bye. Saranghaeyo <3. Salam :D

FatinNadhirahFarisTamthil

20 December 2010

Tiga

Like too many things have to settle up. 


Hello. Reunion 18 hari bulan hari tu best tahap GILA -.- Oh ada ke tahap tu ? Taktahulah.

17 haribulan. Tidur rumah Elly. Mai pun ada sekali. Hehe, I have the best and funny moments with yall. Thanks buddies :) Kerja kitorang gelak je, takde bende lain nak buat. Cerita, gelak, merepek, cerita, gelak lagi and merepek. HAHA, cakap pasal Justin Bieber lah. Apa entah lagi. Kitorang tido lambat oh, tula banyak cakap. HOHO, ni haa tunggu Bieber follow Elly dekat twitter. Sampai merajuk. Hihihi, so aku tidur dulu dah mengantuk sangat. Then Mai and last sekali baru Elly. Tetibe waktu tidur Mai letak tangan dia atas badan aku. Hehehe, Elly waktu tu tak tidur lagi, tengok pun gelak sorang2 je. Ok dah.

18 hari bulan. Bangun Subuh lambat. Apa nak jadi lah, hehe. Then apa lagi, tidur balik. HOHO, lepas tu Elly bangun mandi. Tunggu turn. BLA BLA BLA BLA. Dah siap ! Then gerak pergi Flamingo Ampang Superbowl. Super sangat lah kan.

Ok dah sampai. Tengok cam semua orang tengah tunggu en. Haha, perasan je. Sampai2 je salam sape eh ? LUPA ! Hehe, bisingbising je kat tempat tu. Then naik atas nak pergi tempat bowling. Aku team dengan Aisyah, Maisarah of course XD and Jannah :) Jannah sepatutnya kumpulan ngan Ameerah and Adnin but diorang tak sampai lagi.And Aman sepatutnya kumpulan kitorang but datang lambat. Haish, lambat betul. HEHE, main je. Then team sebelah kitorang sampai. Ameerah sampai dulu, then dia kene tunggu team die yang lain. Then Aman sampai, and lastly Adnin. Barulah boleh main.

First game, aku dapat last dalam team :( Haha, aku mana reti sangat main bowling. Second game baru aku dapat paling tinggi dlm team. DALAM TEAM je pun -.- Then dah habis main tu ada penyampaian hadiah. Aida dapat first, Lily second and Sarah third. Congratulations ! Sarah ni sakit kaki pun dapat hadiah. Pastu ada sesi photography, biasalah tu. Hehe, then gerak pergi Ruz Aladdin. Nak lunch XD

Sampai je, duduk :) Memanglah. Nampak makanan dia pergghh ! Sedap gila, hehe. Mestilah, LAPAR -.- Then makanmakan ape sume. Lagi, ambik gambar. Pastu dah, boleh balik. Rasa macam sekejap je jumpe diorang ouh. Rindu ! Nak jumpaaa laaaagiiii ! Tengoklah lain kali :) Tu je kot. Byebye, enjoy :) Happy HOLIDAY -.- Berapa hari je lagi pun :(

FatinNadhirahFarisTamthil

06 December 2010

Dua

KAMI :D

Information of the picture ;

Location : Elly's House.
Who's in the picture : Maryam Dashuki, Siti Maisarah, Nur Aisyah, Adnin Aisyah, Izzah Elliani, Fatin Nadhirah.
Scene : The pink wallpaper, aww :)
Situation : Happy tak terkata -,-

______________________________________________________________________

Habis cerita pasal gambar :B So Jumaat lepas pergi rumah Elly. Alasan saya, sebab nak tengok bilik Elly yang telah di'renovate'. Then saya dibenarkan :P HOHO, best gilaa. Pergi dengan ibu and Maisarah tumpang sekali. Bila dah sampai tu ingatkan Maryam and Adnin tak sampai lagi, so buat dek je, HAHA. Tapi yang aku tahu Aisyah dah sampai, awal gilaaa pukul 8 eh ? Haha, lepas tu masukmasuk je kene peluk dengan Adnin. Hoi terkejut aku doe -,-

HAHA, then lepaklepak ar ngan diorang. Tak habishabis tanye " Nak buat apaaaa ni ? " Kankan ? Kitorang cerita pasal sekolah masingmasing. Agak bestla, cerite pasal histerialaa. Elly ade pengalaman kan ? Haish, takut betul. Pastu main laptop, ambik video sendiri, Omegle-ing. Haha, Elly ana tak tahu pun web tu sebelum ni. HAHAHA, gayat je :P

Pastu pegi kedai beli aiskrim, then pegi taman pastu balik. Awwhh, the best moment la korang. Lamaaaa gilaaaaaaaaaaaaaaaaa tak jumpe ouh :D Hehe, aku and Mai balik pukul 6:45 camtu kot. Ayah balik awal and ambik kitorang sebab malam tu ayah nak pegi Turki :) HOHO, oklah. Eh korang nanti jumpe reunion eh :) Byeeee.

FatinNadhirahFarisTamthil

03 December 2010

Satu

Cair bhai -,-

Salam, hello. Aku tak tahu dah berapa kali aku buat blog, susah betul. Aku pikir2 balik, biar jelah buruk :P HAHAHAHA. Oh, jejaka di atas tu saya punya tau. HEHEHE, his name is Jang Geun Suk. He's so sweet, handsomeee of course :) Sebab aku baru nak tengok cerite yang die jadi hero tu [ You Are Beautiful ]. Tapi dalam cerite tu tah pape tah buat style rambut macam baby -_____-

Soo, aku post pun dalam bulan ni jelah kot. Tahun depan mungkin sikit je, cuz dah balik asrama dah. Haiishh, susah betul hidup kat asrama. HAHAHA, menyesallah kau fatin oii -,- Hehe, enjoy my blog although it was so UGLY :) Thanks for your sincere guys !

FatinNadhirahFarisTamthil